U medově sladké moruše jeden sáček nikdy nestačí. V lahodných plodech v BIO kvalitě není ani ždibec přidaného cukru, konzervantů, siřičitanů, pesticidů nebo barviv. Pěstují se ekologicky a suší na sluníčku u Egejského moře v úrodném tureckém Izmiru a díky této šetrné metodě si uchovávají širokou škálu živin a vitamínů. Jsou bohatým zdrojem rostlinných bílkovin, vitaminů C a K, železa, draslíku a antioxidantů, které podporují zdravé trávení a přispívají k udržení správné hladiny glukózy v krvi. Moruše přijde vhod jako rychlá snídaně, svačina do školy, snack na túru, nebo jako surovina ke zpestření receptů studené i teplé kuchyně.
Britští Sunny Fruit na stůl přinášejí eticky vyráběné BIO pochutiny ze sušeného ovoce. To rostlo ve slunném Turecku, kde na slunci pobylo i při sušení. Nikde nenajdete ani trochu přidaného cukru, protože ovoce sklízí až když je zralé a slaďoučké. Vše je bez konzervantů, siřičitanů i dalších neřádů. Prostě k nakousnutí a připravené zahnat mlsnou doma i na cestách.