Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně patří. Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní. Vůně papriky je výrazná s tóny ovoce. Při použití papriky se meze nekladou, každopádně je třeba mít na paměti, že v rozpáleném oleji hořkne, proto se ho raději vyvarujte. Přijít o její skvělou chuť by byla škoda. TIP: přidejte do výpeku a na mírném ohni krátce poduste.
NAŠE TYPY
-
Nobilis Tilia Masážní olej na hráz BIO (20 ml) - pro dostatečné uvolnění tkáně 194 Kč
-
Nacomi Dermo - Micelární fluid pro suchou a citlivou pleť, 200 ml 135 Kč
-
Saloos Dětský balzám BIOKarité (50 ml) - zklidňuje a chrání citlivou pokožku 146 Kč
-
Goliate Afrodiziakální masážní olej BIO 2 ml – vzorek - pro lechtivé okamžiky 45 Kč