Přírodní sladidlo z nektaru květů kokosové palmy
Jedná se o zcela přírodní sladidlo, které si díky svému šetrnému zpracování zachovává většinu živin. Sirup je bohatý na zinek a velmi nízký glykemický index – 35. Proto je vhodnou alternativou k řepnému cukru. Má hustší konzistenci, tmavší barvu a výraznější chuť než světlá verze sirupu, u kterého probíhá delší filtrace.
Použití kokosového sirupu
Kokosový sirup má velmi výraznou chuť a je vhodný do teplé i studené kuchyně. Osladit s ním můžete nápoje, smoothie, zmrzliny, ovesnou kaši nebo přidat do marinád.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1305 kJ / 312 kcal |
Tuky | 0,1 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy | 78 g |
– z toho cukry | 78 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl |
0,1 g |
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
Složení: Kokosový sirup tmavý BIO.
Skladování: Na chladném, tmavém a suchém místě.
Hmotnost: 500 ml