Praktické, malé kostky. Kandovaná pomerančová kůra se nakrájí na malé kostičky asi 4×4 mm. Lze jej ihned použít při pečení nebo přidat do moučníků. Není nutné žádné další krájení nebo sekání.
Perfektní chuť a textura. Kandovaná pomerančová kůra potěší svou vůní, intenzivní chutí a šťavnatou texturou. Kůra dodává pokrmům výraznou citronovou chuť.
Ideální pro tradiční a slavnostní pečení. Kůrka je ideální pro tradiční polské vánoční pečivo. Obohacuje vůni a chuť mazurek a velikonočních koláčů. Používá se také při vánočním pečení, například do perníkových, ovocných nebo makových koláčů.
Použití:
Kandovaná pomerančová kůra je výborným doplňkem mnoha pokrmů, zejména těch sladkých. Nejčastěji se používá jako přísada do pečení, zejména tvarohových koláčů, makových koláčů a mazurek. Ve strouhané verzi vytváří zajímavou kombinaci se slanými pokrmy, masem, omáčkami a saláty.
Smíchejte hrst jemně nasekaných kandovaných slupek jako náplň do cupcaků, chlebů nebo koláčů.
Nakrájenou