Mák, který se pěstuje v České republice, má na rozdíl od bílého a hnědého jemnou mandlovou chuť. Po zahřátí se chuť stává intenzivnější a ořechovou se sladkými a kořenitými tóny. Použitím tohoto produktu do pečiva si můžete být jisti, že se bude vyznačovat vynikající chutí.
Vynikající fyzické vlastnosti.
Vysoce kvalitní mák se vyznačuje dokonalým vzhledem a jednotnou barvou zrna (minimální poškození semen). Je ideální na zdobení a posypání pečiva a jeho křupavost je u pečiva vysoce ceněna.
Vyrobeno podle nejvyšších standardů.
Česká produkce musí splňovat nejpřísnější potravinářské předpisy podle norem EU. Výběrem našeho máku si můžete být jisti, že dostanete ten nejlepší produkt v této třídě a koláče a makové koláče budou mít vynikající chuť.
Žádné alkaloidní nečistoty.
Český mák je známý především svou čistotou, protože zrno není kontaminováno alkaloidy. Výrobek neobsahuje žádné škodlivé a omamné látky. V ČR se pěstují pouze odrůdy s nízkým obsahem morfinu, takže