Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem “miso”. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Návod na přípravu: K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.
Země původu: Japonsko.
Složení: Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny: Lepek, Soja.
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Distributor: COUNTRY LIFE s.r.o., Nenačovice 87266 01, Beroun 1.
Výživové údaje na 100 g
Množství
Energetická hodnota
875 kJ / 209 kcal
Tuky
6,6 g
– z toho nasycené mastné kyseliny
0,9 g
Sacharidy
11,1 g
– z toho cukry
0,6 g
Vláknina
0,0 g
Bílkoviny
22,4 g
Sůl
12,3 g