Mandlová “smetana” neobsahuje laktózu, lepek, cholesterol ani sóju. Na rozdíl od ostatních smetan na vaření se mandlová nesrazí, ani když se smíchá s kyselými přísadami jako je citron, víno či hořčice! 100% rostlinná v biokvalitě. Obsahuje pouze 8% tuku. Slazená pouze agávovým sirupem. Kešu alternativa smetany má krásnou bílou barvu, jemnou a lahodnou chuť kešu a hustou konzistenci.
Společnost EcoMil vznikla v roce 1991. Jejím cílem bylo inovovat recept na tradiční nápoj ve Španělsku, mandlové mléko. Jedná se o přední značku v Evropě v oblasti výroby mandlových rostlinných nápojů. Při výrobě jsou používány ty nejkvalitnější španělské mandle, které jsou následně za studena lisovány, čímž se odtuční a vznikne mandlový prášek. Ten se dle potřeby smíchává s vodou.
Legislativní zařazení: Ořechový nápoj.
Země původu: EU / Mimo EU.
Složení: Voda, mandle (7%), slunečnicový olej, agávový sirup, stabilizátor (xantan, arabská guma), emulgátor (slunečnicový lecitin), mořská sůl, přírodní