Využití:
omáčka – k těstovinám se skvěle hodí rajčatová omáčka, kde základ může tvořit protlak, kombinujte s česnekem a bazalkou
polévka – podobně jako u omáčky může být protlak i základem zeleninové polévky, například italské minestrone nebo indická z červené čočky
chilli con carne, ratatouille, lečo – tyto a jim podobné pokrmy si můžete díky protlaku dopřát i mimo sezónu čerstvých rajčat
zapečená jídla – těstoviny zapečené s rajčatovou omáčkou a mozzarelou chutnají výtečně, nezapomeňte na bylinky
tortily – protlak, opečená paprika, kukuřice, osmažená cibulka, česnek, vše dohromady provařte a plňte touto náplní tortily, navrch můžete nasypat sýr
pizza – rajčatový protlak využijete i při přípravě domácí pizzy…
Společnost La BIO IDEA funguje již přes 25 let. Výroba produktů probíhá v Sicílii a v jejím okolí, odkud také pocházejí všechny suroviny. Značka se snaží se svou produkcí zapadnout do přirozeného způsobu života na Sicílii.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol