Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem “miso”. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují v cedrových soudcích. Mugi miso je středně hnědé miso vyráběné ze sóji a ječmene fermentované přibližně rok.
Návod na přípravu: Používá se pro dochucení polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem a proto přidávejte vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.
Země původu: Japonsko.
Složení: SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Alergeny: Lepek, Soja.
Skaldování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Distributor: COUNTRY LIFE s.r.o., Nenačovice 87266 01, Beroun
NAŠE TYPY
- Happy Earth - Deodorant sprej, levandule ylang, náhradní náplň, 300 ml 420 Kč
- Nobilis Tilia Dětský difuzér se zvlhčovačem vzduchu - nejmilejší společník do pokojíčku 989 Kč
- Nobilis Tilia Éterický olej Pomeranč sladký velikost: 50 ml 469 Kč
- Purity Vision Levandulový olej BIO (100 ml) - univerzální péče o citlivou pokožku 279 Kč