Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho ostré, hořko-sladké aroma. Hnědá semínka dochutí jak bramborovou polévku či tvarohovou pomazánku, tak jsou základem některých tradičních severoafrických jídel jako např. marocké kmínové polévky. TIP: Mnoho lidí se chce vyhnout přímému kousnutí do kmínu. Kdo chce, může koření uvařit ve lněném pytlíčku a před servírováním jej odstranit. Pokud kmín před použitím krátce orestujete, rozvine se jeho aroma ještě více. Neměl by chybět v žádné domácnosti.
NAŠE TYPY
-
Nacomi - Jemný čistící peeling na obličej a rty s vůní melounu, 80g 113 Kč
-
Natura Siberica Balzám pro mastné vlasy Objem a svěžest 400 ml 199 Kč
-
laSaponaria Balzám na rty Biocao s kyselinou hyaluronovou BIO (5,7 ml) 120 Kč
-
Kvitok Tuhý šampon s kondicionérem proti lupům Moringa 50 g - lesklé vlasy bez lupů 212 Kč