Zdraví v rukách mikroorganismů
Náš nový Ocet jablečný nevyrábíme vlastně ani tak my, jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů.
Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Díky tomu má daleko více živin a probiotik než klasický ocet. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoliv přídatných látek.
Ocet jablečný je náš oblíbený přírodní elixír pro mládí a dlouhověkost. Ke správnému nastartování zažívání neexistuje asi nic lepšího než jeden panák na lačno hned první věc po ránu.
Kvasný ocet ovocný – jablečný. Složení: 100% ocet kvasný jablečný. Kyselost: 5%
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost: není omezena při skladování za doporučených skladovacích podmínek.
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota |
89 Kj/21 Kcal |
Tuky |
< 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
< 0 g |
Sacharidy |
< 1,2 g |
Z toho cukry |
< 1,2 g |
Bílkoviny |
< 0,1 g |
Sůl |
< 0,05 g |