Indonéské rendang kari 140 g
Toto Indonéské rendang kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Složení: Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galandal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
1559 Kj / 377 Kcal |
Tuky |
36 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
8,1 g |
Sacharidy |
12 g |
Z toho cukry |
3,7 g |
Bílkoviny |
1,7 g |
Sůl |
0,7 g |