Běžný kuskus se nemusí vařit, stačí zalít jej dvojnásobným množstvím vody a nechat pod pokličkou 10 minut dojít, mezitím párkrát vidličkou prokypřit.
Jméno kuskus je převzaté z arabštiny, jedná se totiž o tradiční severoafrické jídlo. Postupem času se rozšířilo do celého světa. Kuskus je spařená a do kuliček tvarovaná krupice. K jeho výrobě se používá pšenice, proso i ječmen. Často je zaměňován s bulgurem, bulgur ale není z krupice, nýbrž z pšeničných krupek.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zařazení: Těstoviny sušené bezvaječné.
Země původu: EU.
Složení: Hrubě mletá celozrnná PŠENIČNÁ krupice. Může obsahovat stopy vajec. Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Alergeny: Lepek.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Výrobce:
Popis
Další informace
E-shop | |
---|---|
Značka |